Plexi – hârtie foto

 lei
CONFIGUREAZA
Categorie:

Descriere

Un album foto eco este menit sã releve cele mai frumoase ipostaze ale voastre. Astfel, pe durata colaborãrii cu noi, vrem sã vã arãtãm doar cât de importantã este istoria voastrã de amor. În functie de firea voastrã, de vârstã, de pasiuni si virtuti, povestea e unicã. Este piesa care va reprezenta cartea de vizitã a familiei nou formate.

Pentru cã ceea ce uneste Dumnezeu, omul nu trebuie sã despartã vrem sã vã facem doar surprize plãcute. Orice pereche de tineri cãsãtoriti vrea ca albumul de nuntã sã prezinte durabilitate în timp. Astfel, Tiparnita pune la dispozitia clientilor orice tip de album Eco realizat din piele. În acest mod, fotografiile vor fi pãstrate într-un mod bine organizat si vor beneficia de protectie îndelungatã. Patina timpului nu va afecta pozele voastre de cuplu, deoarece un asemenea album Eco este unul trainic.

Album Eco – varianta potrivitã pentru orice nuntã

Cromatica sau tipul de copertã poate fi ales de voi si va fi în conformitate cu tematica nuntii. Un astfel de album eco poate integra un numãr de peste 100 de fotografii. Sedinta foto din cadrul nuntii sau din ziua de dupã cu sigurantã vã va face grea decizia de a vã limita la câteva poze. Noi am înteles deja situatia datã si am creat special pentru voi albumul Eco generos și rezistent.

Este important ca mirii sã se bucure de povestea lor indiferent de conjuncturile nefavorabile ce pot apãrea. Tot ce este legat de ziua în care v-ati unit destinele trebuie sã fie de calitate superioare. Visul oricãrei persoane este sã se cãsãtoreascã cu partenerul ideal si sã poatã pune în aplicare îndemnul “Fã Rai din ce ai!”

Potrivit este sã savurati cu sete fiecare strop de fericire. Bucurati-vã de fiecare zâmbet primit sau oferit partenerului, mergeti de fiecare datã mai departe în iubirea voastrã. Apoi, dupã seara nuntii înrãmati cu inimile calde si deschise cele mai frumoase fotografii cu voi doi.

Un album Eco pentru nuntã va completa cufãrul vostru cu amintiri!