Stilul de nuntă care ți se potrivește în funcție de zodie. În ceea ce privește organizarea unei nunți, odată cu trecerea timpului, s-au pus la dispoziția mirilor tot mai multe idei, stiluri și servicii care să îi ajute să își construiască propriul eveniment, în funcție de personalitatea lor.

Stilul de nuntă care ți se potrivește în funcție de zodie. Preferințele fiecărui mire fac diferența atunci când vine vorba de organizarea nunții lor. Personalitatea lor este influențată și de semnul zodiacal din care fac parte cei care urmează să își unească destinele pe viață.

Stilul de nuntă care ți se potrivește în funcție de zodie. Ce invitații își aleg unii nativi

Iată ce stil de nuntă își va alege fiecare mire și mireasă, în funcție de zodia sa:

Berbec

Berbecii, perfecționiști din fire, nu se vor da în lături atunci când vine vorba de organizarea unei nunți extravagante și vor opta pentru stiluri ieșite din comun, care ies în evidență și care îi vor lăsa cu gura căscată pe invitați. De la invitații deloc simpliste și până la mărturii extrem de generoase, Berbecii se vor asigura că totul merge strună la propria lor nuntă.

Taur

Nu mai este deloc un secret faptul că acești nativi au gusturi fine și tânjesc după eleganță. Această trăsătură a lor cu siguranță se va reflecta și asupra nunții lor, eveniment la care nu vor face economii. Taurii pot opta pentru invitații simple și elegante ori meniuri sofisticate care să le încânte invitaților papilele gustative.

Gemeni

Spontani și foarte creativi, Gemenii vor avea grijă ca nunta lor să fie una unică și ieșită din comun. Vor opta pentru invitații cu mesaje haioase, lăsându-și amprenta asupra fiecărui mic detaliu. Acest semn zodiacal va avea o nuntă diferită, care va crea o impresie puternică asupra tuturor invitaților.

Rac

Racii, firi romantice și sentimentale, vor pune mai degrabă preț pe emoțiile pe care propria nuntă i le aduce. Vor vrea ca fiecare invitat să fie introdus în povestea nunții sale, gândindu-se să aleagă băuturi ori mărturii personalizate pentru participanții la eveniment.

Leu

Nativii Leu își doresc să fie vedeta nunții lor, alături de persoana iubită. Sunt predispuși să aleagă invitații ușor extravagante și complexe și se vor asigura că dansul mirilor va fi unul care îi va lăsa pe toți invitații cu gura căscată.

Stilul de nuntă care ți se potrivește în funcție de zodie. Semne zodiacale ce aleg perfecțiunea

Fecioară

Semn de pământ, Fecioara are dezvoltat un foarte bun simț practic, iar acest lucru o va ajuta atunci când vine vorba de planificarea nunții sale. Se va organiza și își va alege invitațiile din timp, planificând fiecare pas care trebuie îndeplinit pentru ziua cea mare, respectând planul și bugetul inițiale.

Balanță

Balanțele, visătoare din fire, vor pune accent în primul rând pe locația nunții, asigurându-se că aceasta va fi una de basm. Pentru invitații și decor vor folosi culori calde, dorind ca invitații să se simtă confortabil la nunta care va fi un eveniment primitor.

Scorpion

Acești nativi au tendința de a fi exigenți cu ei înșiși, lucru care se reflectă și în organizarea propriei nunți. Astfel, vor da tot ce au ei mai bun pentru ca evenimentul să fie unul memorabil. Totodată, pasiunea lor pentru mister va transforma nunta într-un cadru absolut feeric.

Săgetător

Săgetătorii sunt destul de greu de mulțumit, astfel că vor dori ca nunta lor să fie perfectă. Au noroc și cu calitatea lor de a fi creativi, astfel că vor îmbina acest aspect cu așteptările lor mari, reușind astfel să creeze un eveniment de neuitat.

Stilul de nuntă care ți se potrivește în funcție de zodie. Nunți tradiționale vs neconvenționale

Capricorn

Tradiționali și devotați, Capricornii optează pentru o nuntă clasică, fără a prioritiza partea financiară. Își doresc ca invitații și familia să se simtă bine și să aibă parte de un eveniment de neuitat, astfel că vor investi preponderent în partea legată de muzică și activități pentru oaspeți.

Vărsător

Cei aflați sub acest semn zodiacal sunt ambițioși, astfel că nicio dificultate apărută pe parcursul organizării nunții lor nu le va sta în cale pentru a crea un eveniment magic. Vor opta pentru o nuntă neobișnuită, de la invitații neconvenționale și până la feluri de mâncare deloc tradiționale.

Pești

Peștii sunt visători și creativi, ceea ce îi determină să își organizeze o nuntă ca cele descrise în basme. Pot opta ca locație pentru un castel, fapt care va crea o nuntă de poveste în care protagoniștii principali sunt ei și partenerul lor.

VEZI ȘI:

Detalii de nuntă: cum să te faci remarcat în ziua nunții tale

Ne puteți urmării și pe FacebookInstagramTikTok și YouTube.