LIVRARE / TRANSPORT:
Comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 15:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa aceasta ora sunt procesate si expediate a doua zi, in ordinea primirii lor. Comenzile primite in week-end sunt expediate luni.

COST TRANSPORT:
Costul transportului pentru comenzile cuprinse intre 50 si 180 de lei va fi calculat in functie de firma de curierat aleasa si va fi inclus pe factura.
Costul transportului pentru comenzile de peste 180 de lei va fi GRATUIT.

LIVRAREA se poate face la alegera clientului, prin firmele de curierat:

1. FANCOURIER
Costurile de expediere se calculeaza astfel:
13.50 lei + TVA pentru primul kg şi 1.00 lei + TVA / pentru fiecare kg suplimentar.
Exemlu de calcul: pentru un colet cu greutatea de 5 kg clientul plateste
[13.50lei + (4kg x 1.00lei)] + 19% lei
In cazul in care localitatea in care doriti sa fie livrat coletul Dvs este situata in afara retelei de localitati cu agentia FANCOURIER, se va percepe o taxa de 0.80 lei pentru fiecare km suplimentar calculat doar pe un singur sens de la cea mai apropiata localitate de pe lista si pina la localitatea dumneavoastra.

Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor !!!

COMANDA MINIMA ESTE DE 50 RON
Comenzile cu o valoare mai mare de 250 RON beneficiaza de livrare gratuita pe teritoriul tarii, indiferent de greutate si destinatie.

Costurile de expeditie practicate de PFA MATRUK ISTVAN LASZLO pentru livrarea coletelor, se raporteaza la tarifele companiei de curierat FAN COURIER cu care firma noastra are relatie contractuala.