Tablouri panza

20,00 lei

 lei
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Echipa Tiparnița ți-a pregătit alternativa perfectă: tablouri pânză realizate de mâini iscusite și minți creative. Încă te gândești la cadoul perfect pentru persoana iubită? Ei bine, căutările au luat sfârșit!  Indiferent că este vorba de aniversarea relației sau ziua de naștere, vei genera cu siguranță zâmbete sincere și momente de bucurie. Însă, le poți achiziționa și pentru alte scopuri. Datorită caracteristicilor personalizate, tablourile vor deveni rapid obiecte decorative care te vor ajuta să inovezi stilul de amenajare abordat în locuință. Poți insera mesaje inspiraționale, care să aducă o pată de culoare încăperii. Însă, avantajele pe care le prezintă tablourile realizate de specialiștii Tiparnița nu se opresc aici.

Tablouri pânză  Tiparnița – Ce puncte forte au?

  • Pot fi personalizate după caz – Poți alege chiar tu dimensiunile și imaginile dorite. Indiferent de opțiunile alese, echipa va așeza totul în așa fel încât rezultatul să fie impecabil. În cazul în care nu știi exact ce îți dorești, personalul Tiparnița te va ajuta să definitivezi alegerile potrivite.
  • Sunt definite de rezistență și durabilitate – Dacă este ceva ce ne place este să ne diferențiem de celelalte variante de pe piață. Echipamentele utilizate de noi integrează funcții moderne, de ultimă generație. Tocmai de aceea, tablourile dau dovadă de grade sporite de rezistență și durabilitate în timp. Va fi, așadar, o investiție avantajoasă pe termen lung.
  • Elementele de design integrează caracteristici inedite – La Tiparnița prețuim lucrurile aparte, care impresionează prin originalitate și inovație. Tocmai de aceea, tablourile sunt realizate în așa fel încât să creeze efecte vizuale impresionante. Echilibrul componentelor este cel care contează, indiferent de situație. Specialiștii combină ingenios culori, forme și texturi pentru a putea păstra armonia întregului creat.

Încă mai stai pe gânduri? Tablouri pânză create de Tiparnița te vor ajuta să îți surprinzi plăcut persoanele dragi.

Mizează întotdeauna pe calitate și vei avea parte doar de experiențe plăcute!

Informații suplimentare

Marime

20X30 cm, 20X60 cm, 30X30 cm, 30X40 cm, 30X90 cm, 40X40 cm, 40X60 cm, 50X50 cm, 50X70 cm, 60X90 cm, 80X120 cm