Reviste

5,00 lei

 lei
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Ți-ai imaginat vreodată că poți străluci pe coperta unei reviste? Ei bine, la Tiparnița orice vis poate deveni realitate. Aici este vorba întotdeauna despre tine. Echipa noastră te poate ajuta să oferi unui eveniment important din viața ta un suflu inedit și personalizat. Revista creată atent de specialiști te va reprezenta în totalitate. În plus, îți va oferi ocazia de a te simți bine în pielea ta, indiferent de situație. Fie că este vorba de nuntă, botez sau zile de naștere, revistele se vor potrivi de minune contextului. Le poți oferi chiar drept invitație de nuntă sau le poți așeza pe masă, lângă tacâmuri pentru a putea fi vizualizate pe larg de invitați. Unul dintre avantajele supreme pe care îl prezintă revistele create de noi este că îți oferă libertatea de a-ți exprima imaginația.

Cum te poți bucura de reviste Tiparnița?

–       Vei putea combina culori și texturi așa cum îți dorești. Nu va mai trebui să îți faci griji că nu vei putea definitiva design-ul dorit. Revistele de la Tiparnița au fost special create pentru iubitorii de extraordinar.

–       Ai la dispoziție pagini numeroase pentru a-ți putea spune povestea, ceea ce conferă situației un strop de magie. Poți dedica câte o pagină pentru fiecare invitat special care a avut o contribuție semnificativă la crearea poveștii tale.

–       Poate deveni o amintire plăcută, care să genereze zâmbete sincere de-a lungul anilor. Toți invitații își vor aminti de evenimentul special la care au participat, iar tu vei putea să retrăiești constant cumulul de emoții.

Cu ajutorul unor reviste nuntă sau botez întreaga atenție va fi concentrată în jurul tău și a celor dragi ție. Tiparnița este locul de unde poți achiziționa lucruri ingenioase, create din pasiune pentru a definitiva experiențe premium.

Ai o paletă vastă de servicii din care poți să alegi. De la flyere, tablouri pe pânză, reviste sau alte servicii de print, suntem alături de tine.

Informații suplimentare

Marime

A4 fata verso, A5 fata verso