Carti de vizita standard

0,30 lei

 lei
SKU: CDV0002 Categorie:

Descriere

Când vine vorba de promovarea afacerii tale, ai la dispoziție doar câteva secunde pentru a atrage atenție potențialilor clienți. Tocmai de aceea, ai nevoie de un text clar, concis și care să jongleze eficient între pragmatism și emoție. Cărți de vizită standard create de echipa Tiparnița se încadrează cu succes în tiparul perfect pentru stârnirea interesului. De ce tocmai așa? Pentru că sunt create de profesioniști în domeniul artelor vizuale. Pasiunea pentru lucrurile bine făcute i-a determinat să evolueze constant. Tehnicile de lucru integrează elemente moderne și atente la detalii, pentru un plus de confort și funcționalitate. Variantele finale disponibile pe site sunt supuse înainte de toate unor teste sau verificări, pentru a fi evitate posibilele nemulțumiri sau erori tehnice. De asemenea, feedback-ul primit din partea clienților este un element primordial pentru echipa Tiparnița. Sugestiile de îmbunătățire sunt cele care ne oferă oportunitatea de a deveni cei mai buni. Tocmai de aceea, oferim suficient timp pentru a le asculta.

Care sunt avantajele pe care ți le oferă cărți de vizită standard?

Practicabilitatea este principalul avantaj pe care îl prezintă cărțile de vizită din gama standard. Însă, beneficiile nu se opresc aici. Vei avea parte, de asemenea, de următoarele aspecte:

–          Poți definitiva chiar tu dimensiunile, suportul și tipul de format utilizate pentru crearea cărților de vizită. Ai la dispoziție variante diverse, pentru un plus de funcționalitate și confort. Nu va trebui să îți faci griji că nu vei găsi alternativa potrivită.

–          Elementele estetice inovează prin simplitate. Culorile sunt alese în așa fel încât să se potrivească în orice context. Nuanțele sobre te vor ajuta să exprimi prin toți porii profesionalism și seriozitate.

–          Nu va trebui să investești sume colosale pentru a te bucura de experiențe premium. Cărțile de vizită standard sunt alternativele potrivite pentru cei care abia au pornit pe drumul afacerilor.

Alege serviciile oferite de Tiparnița și optează pentru o carte de vizită digitală!

Informații suplimentare

Format

50X90 landscape, 50X90 portrait

Suport

Carton lucios 350g, Carton mat 350g

Laminare SoftTouch (Catifelat)

Da, Nu

Tipãrire

Fatã, Fatã/Verso

Cantitate

100, 200, 300, 500, 1000