Carti de vizita personalizate

From 30,00 lei

 lei
SKU: CDV0000 Categorie:

Descriere

Personalizarea este unul dintre elementele cheie care gravitează în jurul activităților realizate de echipa Tiparnița. Așadar, alternativele pe care ți le oferim atunci când vine vorba de cărți de vizită sunt următoarele:

Spre deosebire de variantele premium, în cazul cărților de vizită standard nu există o gamă atât de diversificată de alegeri. Poți stabili doar dimensiunile, suportul și cantitatea dorită. Însă, nu înseamnă, totuși, că elementele de design nu impresionează prin eleganță, creativitate și bun gust. Grafica realizată te va ajuta să aduci un suflu fresh și modern pe oriunde mergi. Se mizează în principal pe simetrie și simplitate. De cele mai multe ori, ele sunt cele care atrag toate privirile, indiferent de situație.

Serviciile de printare de la Tiparnița te vor ajuta să te dezvolți armonios din punct de vedere profesional. Afacerea ta va căpăta contururi unice, care te vor ajuta să  te diferențiezi imediat de celelalte variante de pe piață. Informațiile vor fi comprimate inteligent, iar componentele de design se vor îmbina pentru a forma un întreg armonios. Astfel, afacerea ta va rămâne imediat întipărită în mintea consumatorului.

Mizează întotdeauna pe experiențe premium și alege cărți de vizită personalizate!

Care sunt atuurile care descriu categoria cărți de vizită puse la dispoziție de Tiparnița?

Ceea ce ne diferențiază de celelalte alternative de pe piață este pasiunea pe care o dăruim fiecărui proiect. Suntem atenți la fiecare detaliu și ne dorim să generăm prilejuri de bucurie și materiale calitative. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că evoluția constantă stă la baza succesului, indiferent de situație.

Imposibilul nu are definiție pentru Tiparnița. Tocmai de aceea, serviciile de printare se ridică la standarde înalte de calitate, siguranță și funcționalitate. Ai la dispoziție atât opțiuni de tipar digital, cât și de imprimări promoționale.

Măiestria și pasiunea cu care vine la pachet fiecare membru implicat în proces ne ajută să avem un rezultat final pe placul tuturor. Contează pe noi dacă și tu visezi la idei unicat îmbinate cu tradiție și profesionalism.

 

Informații suplimentare

Tipãrire

Fatã, Fatã/Verso

Cantitate

100, 200, 300, 500, 1000