Carti de vizita 1

Mizează întotdeauna pe experiențe premium și alege cărți de vizită personalizate! Afacerea ta va căpăta cu siguranță contururi unice.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

SKU: CDV0001 Categorie:

Descriere

Te-ai gândit vreodată cât de importante sunt cărți de vizită pentru evoluția armonioasă a afacerii tale? Ei bine, cu ajutorul lor, potențialii clienți își formează o primă impresie despre produsele și serviciile tale. De asemenea, integrează elementele vizuale specifice poveștii unice care a luat naștere în jurul brandului pe care îl reprezinți. Tocmai de aceea, ar trebui să acorzi mai multă atenție alegerii variantei potrivite. Prima impresie pe care o oferi clienților este cu adevărat importantă. La Tiparnița prețuim ideile definite de creativitate și atenție la detalii. De asemenea, ne dorim să transformăm fiecare serviciu realizat într-un prilej de bucurie pentru fiecare client în parte. Unul dintre avantajele care ne ajută să inovăm domeniul în care activăm este adaptabilitatea.

Cărți de vizită marca Tiparnița – ce avantaje îți oferă?

–          Te afli la început de drum și îți dorești să te remarci prin originalitate. De cele mai multe ori, firmele nou înființate nu primesc atenția cuvenită din partea clienților. Tocmai de aceea, ai nevoie de un mod practic care să te ajute să transmiți cu succes informațiile principale despre afacerea ta. Cărțile de vizită de la Tiparnița te vor ajuta să împachetezi eficient detaliile importante în elemente estetice inovative.

–          Ești deja un brand recunoscut pe piață. Consecvența este atuul profesioniștilor. Cu ajutorul modelelor ingenioase, îmbunătățite constant de-a lungul timpului vei putea rămâne o alternativă de încredere pentru clienții tăi. Echipa de specialiști în printare te va ajuta să alegi variantele fezabile în funcție de caracteristicile domeniului în care activezi.

–          Ai nevoie de promovarea rapidă a serviciilor prestate la locul de muncă. Un avocat sau consultant în vânzări nu pot funcționa fără cărți de vizită. Prin prisma meseriei au ocazia de a întâlni un număr impresionant de posibili clienți. Tocmai de aceea, cărțile de vizită îi vor ajuta să își definitiveze un portofoliul profesional interesant.

Informații suplimentare

Format

50X90 landscape, 50X90 portrait

Suport

Carton lucios 350g, Carton mat 350g

Laminare SoftTouch (Catifelat)

Da, Nu

Tipãrire

Fatã, Fatã/Verso

Cantitate

100, 200, 300, 500, 1000