Carti de vizita Premium 3

0,30 lei

 lei
SKU: CDV0003 Categorie:

Descriere

Oricine ești, indiferent de domeniul în care activezi, trebuie să știi că în business ai nevoie de cărți de vizită premium. Astfel, vei reuși să ieși în evidență și să atragi atenția potențialilor clienți cu privire la serviciile pe care le oferi. De fiecare dată trebuie să cauți un model carte de vizită care să te reprezinte.

Este important să transmiți chiar din prima adevăratele intenții și modul în care lucrezi și socializezi. Nu ești tu antreprenor, dar faci parte din echipa de vânzări a unei companii de succes? Atunci, ai nevoie de cărți de vizită de lux pentru a oferi publicului o impresie cât mai bună.

 

Cromatica și design-ul reprezintă criterii pe care trebuie să le iei în considerare. Datorită experienței și îndemânării, echipa Tiparnița te poate îndruma sau ajuta cu sfaturi cu privire la cărți de vizită premium. Dacă alegi partenerii potriviți în drumul tău către succes, deja poți începe să simți cum norocul este de partea ta.

Cum să alegi carti de vizita premium potrivite?

În momentul în care te decizi să fii definit de profesionalism, atenția trebuie să fie sporită. Așadar, îndreaptă-te cu pași siguri către cărți de vizită de lux și fii sigur/ă că reușita va fi garantată. O carte de vizită aleasă corespunzător este a doua interacțiune pe care o ai cu partenerul de discuție. Dacă te alături celor care cred că prima idee contează, atunci știi că și primul gest este la fel de important. Contactul vizual, strângerea fermă de mână și oferirea unei cărți de vizită cu un design impecabil reprezintă atribute ale profesionalismului.

 

Încă nu te-ai decis cu privire la modelul unor cărți de vizită premium? Nu te pripi și nu lua decizii de moment. Începe căutările, vino să discuți cu specialiștii din echipa noastră și la final vei avea parte de rezultatul dorit.

Informații suplimentare

Format

50X90 landscape, 50X90 portrait

Suport

Carton lucios 350g, Carton mat 350g

Laminare SoftTouch (Catifelat)

Da, Nu

Tipãrire

Fatã, Fatã/Verso

Cantitate

100, 200, 300, 500, 1000