Descriere

.un album foto eco este menit să releve cele mai frumoase ipostaze ale voastre. Astfel, pe durata colaborării cu noi, vrem să vă arătăm doar cât de importantă este istoria voastră de amor. În funcție de firea voastră, de vârstă, de pasiuni și virtuți, povestea e unică Este piesa care va reprezenta cartea de vizită a familiei nou formate.

Pentru că ceea ce unește Dumnezeu, omul nu trebuie să despartă vrem să vă facem doar surprize plăcute. Orice pereche de tineri căsătoriți vrea ca albumul de nuntă să prezinte durabilitate în timp. Astfel, Tiparnița pune la dispoziția clienților orice tip de album foto eco realizat din piele. În acest mod, fotografiile vor fi păstrate într-un mod bine organizat și vor beneficia de protecție îndelungată. Patina timpului nu va afecta pozele voastre de cuplu, deoarece un asemenea album eco este unul trainic.

Album foto eco – varianta potrivită pentru orice nuntă

Cromatica sau tipul de copertă poate fi ales de voi și va fi în conformitate cu tematica nunții. Un astfel de album eco poate integra un număr de peste 100 de fotografii. Ședința foto din cadrul nunții sau din ziua de după cu siguranță vă va face grea decizia de a vă limita la câteva poze. Noi am înțeles deja situația dată și am creat special pentru voi album foto eco generoas și rezistent.

Este important ca mirii să se bucure de povestea lor indiferent de conjuncturile nefavorabile ce pot apărea. Tot ce este legat de ziua în care v-ați unit destinele trebuie să fie de calitate superioare. Visul oricărei persoane este să se căsătorească cu partenerul ideal și să poată pune în aplicare îndemnul “Fă Rai din ce ai!”

Potrivit este să savurați cu sete fiecare strop de fericire. Bucurați-vă de fiecare zâmbet primit sau oferit partenerului, mergeți de fiecare dată mai departe în iubirea voastră. Apoi, după seara nunții înrămați cu inimile calde și deschise cele mai frumoase fotografii cu voi doi.

Un album foto eco pentru nuntă va completa cufărul vostru cu amintiri!