Cum plătesc

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid )

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (in sistem RAMBURS la ridicarea coletului)

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0740 974 709 un agent de vanzari va va prelua comanda.

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la comenzi.tiparnita@gmail.com

Metoda de livrare (Livrare prin Curier Rapid)

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul). Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.

Valoarea minima de comanda este de 50 lei.

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.tiparnita.ro/shop  folosind urmatorul instrument de plata:

RAMBURS (cash) la livrarea coletului.

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.